Normativa

Rocacorba Gran Fondo Gravel, no és una competició. És una experiència, un esdeveniment social que uneix aventura amb cicloturisme, sense recorregut marcat, on has de ser autosuficient, tant per seguir el recorregut (GPS) alimentació, mecànica… (s’entregarà “nutri-pack” abans de la sortida).

A les 10h sortirem tots plegats des de la masia de Can Campolier per recórrer el recorregut que Rocacorba Cycling ens ha preparat. Existeixen dues opcions de participació que transcorreran pels senders i camins de Rocacorba.

MODALITAT DATA DISTÀNCIA DESNIVELL
Recorregut llarg Diumenge 17 de Març 54 1050m
Recorregut curt Diumenge  17 de Març 34km 770m

En arribar, ens espera la merescuda recompensa en forma de menjar i cervesa càrrec de Rocacorba Foodtruck.


FUNCIONAMENT

 • La sortida es farà a les 10.00 a la Masia de Can Campolier (Rocacorba Cycling)
 • El recorregut no estarà senyalitzat, s’ha de seguir mitjançant track GPS. El track es facilitarà 48h abans de la sortida.
 • NO existirà cap punt d’avituallament al llarg del recorregut, heu de ser autosuficients. Am el dorsal s’entregará un nutri pack.
 • L’organització tancarà el recorregut amb voluntaris que realitzaran la funció d’escombra i assistiran les possibles incidències.
 • El trànsit romandrà obert, per aquest motiu s’ha de respectar en tot moment les normes de circulació i extremar la precaució. En cap cas els organitzadors es faran responsables ni solidaris amb aquells ciclistes que no respectin el Codi de Circulació, sent ells mateixos els responsables de les infraccions que puguin cometre.
 • Cada participant és responsable del seu material, així com a responsable de reparar-lo en cas d’avaria.
 • Respecta a  la resta de participants, així com a la resta d’usuaris dels camins, senders o carreteres per les quals transcorren els recorreguts.
 • Tots els imprevistos no reflectits en aquest reglament seran resolts per l’organització i les seves decisions seran d’obligat compliment.
 • L’organització no es fa responsable de cap accident que pogués ser causa o víctima el participant, que haurà d’estar cobert amb la corresponent llicència federativa o assegurança d’accidents contractada per l’organització en cas de no estar federat. Tampoc es fa solidari de les despeses ni els deutes que poguessin contreure els participants durant la prova, ni les pèrdues o avaries que poguessin patir les bicicletes o altres equipaments dels participants. El participant eximeix l’organització de qualsevol responsabilitat per pèrdua o deteriorament d’objectes personals per qualsevol circumstància.
 • Un cop realitzada la inscripció, no es tornarà l’import de la mateixa.
 • La inscripció implica l’acceptació d’aquest reglament i l’organització es reserva el dret d’excloure de la prova qualsevol participant pel fet de no complir-lo.
  Els participants en la Rocacorba Gran Fondo Gravel, pel fet d’inscriure, donen el seu consentiment perquè Feex Events per si mateix o mitjançant terceres entitats, tracti automàticament i amb finalitat exclusivament esportiva, promocional o comercial, les seves dades de caràcter personal. D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, el participant té el dret d’accedir a aquests fitxers amb l’objecte de rectificar o cancel·lar de forma total o parcial el seu contingut. Per fer-ho, ha de sol·licitar per escrit a través del formulari web.
 • Així mateix i d’acord amb els interessos esportius, de promoció i explotació de Rocacorba Gran Fondo Gravel arreu del món (reproducció de fotografies del circuit, emissió de vídeos, publicació de classificacions, etc.) mitjançant qualsevol dispositiu (televisió, Internet, publicitat gràfica, etc.) i sense límit temporal, els inscrits cedeixen de manera expressa a l’organització el dret a reproduir el seu nom i cognoms, el lloc obtingut en la classificació, les seves fotografies i els seus vídeos.