Normativa

 

1. DEFINICIÓ

Rocacorba Gran Fondo és una marxa cicloturista no competitiva que tindrà lloc el diumenge 08 de setembre de 2019 amb sortida a les 9:00h. Amb sortida a la localitat de Porqueres i arribada al cim de Rocacorba.

El trànsit estarà controlat, però obert, fet que obliga els participants a respectar les normes vigents de circulació.

2. Modalitats i distàncies

La marxa te dues opcions de participació.

MODALITAT DATA DISTÀNCIA DESNIVELL
Gran Fondo Diumenge 8 de Setembre 140 km 2.190 m
Medio Fondo Diumenge 8 de Setembre 82 km 1.610 m

3. PARTICIPACIÓ I ASSEGURANCES

 • La participació en la Rocacorba Gran Fondo està oberta a esportistes de qualsevol nacionalitat nascuts l’any 2003 o anteriors. Els menors de 16 anys no podran prendre la sortida en cap de les dues distàncies.
 • L’ús del casc homologat és obligatori durant tot el recorregut.
 • No està permesa la participació amb bicicleta de contrarellotge.
 • Cada esportista participa a la prova sota la seva responsabilitat i declara estar en condicions físiques òptimes, així com tenir domini tècnic suficient per afrontar-la. L’organització aconsella a tots els participants que passin un reconeixement mèdic previ a la prova per tal de detectar i descartar qualsevol anomalia incompatible amb la pràctica del ciclisme.
 • L’organització disposarà d’una pòlissa d’assegurances de responsabilitat civil segons la legislació vigent. A més, tots els participants estaran coberts per una pòlissa d’assegurança d’accidents contractada per l’organització.
 • L’organització no es fa responsable de cap accident que pogués ser causa o víctima el participant, que haurà d’estar cobert amb la corresponent llicència federativa o assegurança d’accidents contractada per l’organització en cas de no estar federat. Tampoc es fa solidari de les despeses ni les deute que poguessin contreure els participants durant la prova, ni les pèrdues o avaries que poguessin patir les bicicletes o altres equipaments dels participants. El participant eximeix l’organització de qualsevol responsabilitat per pèrdua o deteriorament d’objectes personals per qualsevol circumstància.
 • Durant el procés de recollida de dorsals tots els participants han de presentar el seu DNI.

4. INSCRIPCIONS

 • La inscripció és personal i intransferible i suposa l’acceptació de tots els articles del present reglament, així com de les condicions de compra.
 • No s’acceptaran canvis de talla del mallot passat el 8 de juliol.
 • La inscripció és personal i intransferible.
 • Els canvis de modalitat Rocacorba Gran Fondo a Mig fodo i viceversa es podran fer fins a l’1 de maig.
 • Tots els preus figuren en el formulari d’inscripció d’aquesta web i es podran tramitar mitjançant el sistema de pagament online amb targeta de crèdit o dèbit.
 • Preu: Properament
 • Les inscripcions es tancaran quan s’arribi als 500 participants.

5. DORSALS

L’organització proporcionarà el material a tots els participants:

 • Un dorsal
 • Xip
 • Un mallot TACTIC

6. RECOLLIDA DE MAILLOT I MARXANDATGE OFICIAL

 • Dorsal, obsequis i bossa del corredor es recollirà a la fira del corredor.
 • No es lliurarà cap dorsal, obsequis ni bossa del corredor, fora del termini de lliurament.
  Els participants que no recullin el seu dorsal, obsequis i bossa del corredor en el període indicat perdran el seu dret sobre ells.
 • Per a la retirada del dorsal i la resta de material serà imprescindible presentar la llicència federativa (Federació Catalana de Ciclisme) o en cas de no tenir, el DNI.
 • En cap cas es lliuraran dorsals que no corresponguin a la persona que el recull, llevat que presenti una còpia del DNI de l’interessat i el comprovant de lliurament a tercers (descarregar autorització)

7. ANUL·LACIONS I DEVOLUCIONS

 • Davant inclemències climatològiques extraordinàries o causes de força major no atribuïbles a l’organització i que impossibiliten la celebració de la marxa cicloturista, l’organització no assumirà cap responsabilitat i no realitzarà cap devolució de l’import de la inscripció.
 • Un cop realitzada la inscripció, no es tornarà l’import de la mateixa
 • El participant que no pugui assistir a la prova, no podrà traspassar la seva inscripció a una altra persona sota cap supòsit.

8. SEGURETAT I ASSISTÈNCIA MÈDICA

 • La seguretat a la via pública i el control i regulació del trànsit serà responsabilitat dels cossos de seguretat, però cal recordar que el trànsit en el recorregut estarà obert i que, sobretot, s’ha de circular seguint les normes de circulació.
 • Rocacorba Gran Fondo no és una competició, sinó una marxa cicloturista. Això s’ha de tenir molt en compte a l’hora de creuar poblacions, circular per la dreta, passar per rotondes i encreuaments, baixades de ports, etc.
 • La prova compta amb un servei mèdic i tot el personal sanitari estarà autoritzat a retirar a qualsevol participant per raons mèdiques.
 • És obligatori portar un telèfon mòbil carregat durant la prova i molt recomanable portar uns maniguets per protegir-se del fred en els trams de baixada. El telèfon mòbil serà clau a l’hora de contactar, si hi ha la necessitat per avaria o qüestions mèdiques, amb els telèfons d’emergència que figuren al dorsal.
 • Els serveis mèdics de la prova i d’assistència no estan obligats a atendre ciclistes no inscrits en la marxa.

9. TEMPS DE TALL

Properament.

11. AVITUALLAMENTS

La prova comptarà amb punts d’avituallament amb beguda i menjar durant el recorregut i a l’arribada.
El personal dels punts d’avituallament només permetrà l’accés als productes als ciclistes que portin el mallot de participant.

12. CIVISME I RESPECTE

Els participants accepten cadascun dels articles d’aquest reglament i es comprometen a participar de manera honesta segons les normes de trànsit, així com a cobrir tot el recorregut en la seva totalitat abans de travessar la línia de meta. Així mateix, manifesten ser respectuosos amb el personal implicat en l’organització i amb la resta de participants.

Es comprometen també a tractar el material esportiu propi i aliè amb respecte, i a portar casc reglamentari, obligatori durant tot el recorregut.

Per tal de contribuir a un mínim impacte ambiental de la prova, els participants faran servir els contenidors situats en meta per tirar envasos, embolcalls o restes de menjar i s’abstindran de llançar res a la carretera durant el recorregut.

Els participants que no compleixin amb aquestes normes seran desqualificats i apartats de la marxa.

13. DADES PERSONALS.

Els participants en la Rocacorba Gran Fondo, pel fet d’inscriure, donen el seu consentiment perquè Feex Events per si mateix o mitjançant terceres entitats, tracti automàticament i amb finalitat exclusivament esportiva, promocional o comercial, les seves dades de caràcter personal. D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, el participant té el dret d’accedir a aquests fitxers amb l’objecte de rectificar o cancel·lar de forma total o parcial el seu contingut. Per fer-ho, ha de sol·licitar per escrit a través del formulari web.

Així mateix i d’acord amb els interessos esportius, de promoció i explotació de Rocacorba Gran Fondo arreu del món (reproducció de fotografies del circuit, emissió de vídeos, publicació de classificacions, etc.) mitjançant qualsevol dispositiu (televisió, Internet, publicitat gràfica, etc.) i sense límit temporal, els inscrits cedeixen de manera expressa a l’organització el dret a reproduir el seu nom i cognoms, el lloc obtingut en la classificació, les seves fotografies i els seus vídeos.